Jump to navigation
Mes d'abril
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Dissabte 11 maig, 11h
Diumenge 12 maig, 10:30h
Del 19 d'abril al 12 de maig
Segona edició del Vedellatast, amb una jornada de conferències, showcookings, degustacions, vins i cerveses, que comptarà amb la participació de la prestigiosa xef Carme Ruscalleda, qui farà una xerrada sobre l'art del showcooking, i el xef lleidatà David Molina, que cuinarà davant el públic i a dalt de l’escenari una tapa de vedella amb una recepta de la cuinera de Sant Pol de Mar, entre altres activitats.
*Del 14 al 30 d’octubre, tots els restaurants del municipi que s’hagin adherit a la festa (enllaç) serviran menús especials.
De 18:30 a 00h
Consulta la programació aquí (enllaç PDF)
Associació de Ramaders de Boví de carn d'Alcarràs, Asoprovac, Ajuntament d'Alcarràs i Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya
Web Alcarràs Boví Web Ajuntament d'Alcarràs Facebook Ajuntament d'Alcarràs