Jump to navigation
3a edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs Ganxet de Reus, que enguany compten amb la participació d'una vintena de restaurants que oferiran diverses propostes creades amb ingredients de primera qualitat que es produeixen i s'elaboren prop de la capital del Baix Camp.
Les propostes culinàries estan elaborades amb Arròs Bayo, qui des de 1860 cultiva al Delta de l'Ebre i acompanyades amb vins del Celler Mas Vicenç. Com a novetat, a l'edició d'enguany s'hi incorporen dos productes insígnia de la cultura gastronòmica reusenca: totes les degustacions començaran amb un vermut de Reus i les postres comptaran amb l'avellana de Reus com a ingredient protagonista.
> Restaurants participants: Xivarri Tasca Reus | Beer Wine | Moto Sport Cafè | Braseria Cafè Teatre del Centre | Flaps Cafè | Cafè de Reus | Restaurant l'Estel | Restaurant El Círcol | El Racó de JP | Cal Gallissà | Terrassa Gaudí | Cafeteria La Lleona | Tempus Coffee | Abrasa'm | Peixateries Velles | Lotus Bistro | Restaurant 158 | Restaurant Tennis Monterols | Buidasacs Restaurant | Casa Coder
> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
AEHT, Assocació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona
Ajuntament de Reus
Web Ajuntament de Reus Web AEHT
Dissabte 4 de maig, 11:30h
Dissabte 4 de maig
Diumenge 5 de maig, 11h
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Dissabte 11 maig, 11h