Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Diumenge 19 maig, 10h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Dissabte 25 maig, 9:30h
"Una bona manera de donar a conèixer els productes de qualitat de la nostra comarca és ficar-los en valor d’una manera pràctica a la cuina, és a dir, poder ensenyar les qualitats gastronòmiques dels nostres productes als fogons d’una manera versàtil perquè tothom pugui seguir gaudint-lo a la llar". Amb aquest entusiasme el col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès Terra i Taula ens proposa un taller de cuina centrat en el Calçot del Montmell.
En aquesta activitat hi participaran els tres sectors per fer cultura de producte: Jaume Solé per parlar del Calçot del Montmell, els cuniers Josep Pascual, Jordi Guillem i David Vernet que ensenyaran com treballar el producte, i finalment, Marko Moritz del celler Avgsvts farà el maridatge amb vins del mateix celler.
Més informació o info@terraitaula.cat