Jump to navigation
En el marc de La Primavera del Cava, Caves Vilarnau proposa una experiència gastronòmica on els i les assistents podran gaudir d'un esmorzar de pagès, una visita a les caves, i un tast comentat de 10 Xocolates de Simon Coll.
Després de l'esmorzar amb botifarra a la brasa, patates al caliu, carxofes i crema catalana, s'explorarà Vilarnau per descobrir els secrets de la seva elaboració. Es tastaran 10 xocolates, amb 9 productes especials, entre els quals s'hi troben 4 caves, 2 licors i un cafè, per posar el toc final a aquesta experiència.
35€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Caves Vilarnau
Web La Primavera el Cava
Dissabte 18 maig, 11h
Diumenge 19 maig, 12h
Dissabte 25 maig, 9:30h
Dissabte 25 maig, 10:30h
Dissabte 25 maig, 12h
Del 4 al 26 de maig
Diumenge 26 maig, 11h