Menjar i beure
,
2015
Dimecres 16 de desembre, 19:00h
Casal Popular
Vilafranca del Penedès

Taller d'elaboració de dolços del solstici d'hivern

El proper dimecres 16 de desembre, a les 19h, tindrà lloc el tercer Tastaolletes i l'últim d'aquest any 2015 organitzat per La Mà Negra, l'espai gastronòmic del Casal Popular de Vilafranca.

Les neules i els torrons formen part de la gastronomia festiva catalana, sobretot vinculada al Nadal, des del segle XIII. En aquesta ocasió des de La Cuina del Comú Coop us proposem un taller per preparar les postres del solstici d'hivern i poder gaudir en comunitat de sabors i olors de sempre d'una forma saludable. Farem diferents torrons i massapà, amb sucre i sense sucre, xocolata, amb o sense ous, cereals i fruits secs. El taller és teòrico-pràctic, amb degustació de tot el que prepararem. Els productes que utilitzarem són ecologics, de temporada i de productores properes. Tindreu un receptari amb cada preparació detallada.

El preu de l'activitat és de 22€ (15€ per les persones sòcies del Casal Popular) i inclou la formació, els ingredients per a l'elaboració dels menjars i un receptari. La Sònia Mateos, membre de la Cooperativa la Cuina del Comú, serà l'encarregada de dinamitzar el taller, que tindrà una durada de dues hores aproximadament.

El temari d'aquesta ocasió serà:

  • Torró de rovell
  • Massapà sense sucre
  • Torró de praliné i arròs inflat

Per poder assistir al taller heu de fer una inscripció prèvia omplint el formulari que trobareu aquí.

  • imatge de control 1per1