Menjar i beure
,
2015
Els dies 25, 26, 27 i 28 de novembre
Diferents espais
Diversos pobles

Taller 'A la Selva fem nous plats amb les sobres dels cuinats'

Què fer amb allò que hem cuinat i ens sobra? Com aprofitar les restes? Coneix les millors receptes amb menjar sobrant! El taller serà impartit per les cuineres de Sils, dins la setmana europea de la prevenció de residus i dedicada al malbaratament alimentari. Aprofitarem el menjar sobrant per realitzar receptes saboroses i imaginatives. 

Inscripcions: al 972 84 21 61 (ext. medi ambient).

Dimecres 25 de novembre
19:30h, Escola Napoleó Soliva de Blanes

Dijous 26 de novembre
19:30h, Domus Sent Soví d'Hostalric
19:30h, Escola Mn Joan Batlle de Blanes

Divendres 27 de novembre
19:30h, Domus Sent Soví d'Hostalric
19:30h, Food Lab de Riudellots de la Selva

Dissabte 28 de novembre
11h, Escola d'Adults de Santa Coloma

 

Més informació

 

  • imatge de control 1per1