Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Diumenge 19 maig, 10h
Del 17 al 19 de maig
Dies 18 i 19 de maig
Dissabte 25 maig, 9:30h
Del 12 d’abril al 25 de maig
Dissabte 25 maig, 10:30h
Què fer amb allò que hem cuinat i ens sobra? Com aprofitar les restes? Coneix les millors receptes amb menjar sobrant! El taller serà impartit per les cuineres de Sils, dins la setmana europea de la prevenció de residus i dedicada al malbaratament alimentari. Aprofitarem el menjar sobrant per realitzar receptes saboroses i imaginatives.
Inscripcions: al 972 84 21 61 (ext. medi ambient).
Dimecres 25 de novembre 19:30h, Escola Napoleó Soliva de Blanes
Dijous 26 de novembre19:30h, Domus Sent Soví d'Hostalric 19:30h, Escola Mn Joan Batlle de Blanes
Divendres 27 de novembre19:30h, Domus Sent Soví d'Hostalric 19:30h, Food Lab de Riudellots de la Selva
Dissabte 28 de novembre 11h, Escola d'Adults de Santa Coloma
Més informació