Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Diumenge 19 maig, 10h
Del 17 al 19 de maig
Dies 18 i 19 de maig
Dissabte 25 maig, 9:30h
Del 12 d’abril al 25 de maig
Dissabte 25 maig, 10:30h
Si el teu somni sempre ha estat fer-te la teva pròpia pasta a casa, aquest és el teu taller! Un taller per aprendre com fer la pasta a casa com les veritables Mammas!!
Elaborarem: - Massa base per a pastes amb farcit. - Farcit de ricotta amb espinacs. - Farcit de bolets. - Raviolis de remolatxa farcits amb formatge i pesto de rúca (rúcula). - Raviolis amb carbassa, parmesà i festucs.
Aquest taller es pot realitzar conjuntament amb el taller d’elaboració de pasta fresca I (24 gener) o bé, com a taller únic.Preu: 20€ (Descompte del 15% per realitzar els 2 nivells)
Més informació