Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Diumenge 19 maig, 10h
Del 17 al 19 de maig
Dies 18 i 19 de maig
Dissabte 25 maig, 9:30h
Del 12 d’abril al 25 de maig
Dissabte 25 maig, 10:30h
Si el teu somni sempre ha estat fer-te la teva pròpia pasta a casa, aquest és el teu taller! Un taller per aprendre com fer la pasta a casa com les veritables Mammas!! En aquesta ocasió, La Mamma Alicia ens ensenyarà:
- Quines farines fer servir i el perquè. - Breu història de la pasta. - Classificació de la pasta segons el tall.
Elaborarem: - Tagliatelle a l’ou. - Papardelle d’espinacs. - Tallarins al safrà. - Salsa de tomàquet casolana.
Aquest taller es pot realitzar conjuntament amb el taller d’elaboració de pasta fresca II (7 de febrer) o bé, com a taller únic.Preu: 20€ (Descompte del 15% per realitzar els 2 nivells)
Més informació