Menjar i beure
,
2016
Diumenge 24 gener, 11h
Domus Sent Soví
Hostalric

Taller 'Elaboració de pasta fresca I'

Si el teu somni sempre ha estat fer-te la teva pròpia pasta a casa, aquest és el teu taller! Un taller per aprendre com fer la pasta a casa com les veritables Mammas!! En aquesta ocasió, La Mamma Alicia ens ensenyarà:

- Quines farines fer servir i el perquè.
- Breu història de la pasta.
- Classificació de la pasta segons el tall.

Elaborarem:
- Tagliatelle a l’ou.
- Papardelle d’espinacs.
- Tallarins al safrà.
- Salsa de tomàquet casolana.

Aquest taller es pot realitzar conjuntament amb el taller d’elaboració de pasta fresca II (7 de febrer) o bé, com a taller únic.
Preu: 20€ (Descompte del 15% per realitzar els 2 nivells)

 

Més informació

  • imatge de control 1per1