Menjar i beure
,
2015
Del 13 de febrer al 8 de març
Restaurants col·laboradors
Alcanar

Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre

Nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre que uneixen els quatre municipis mariners (Alcanar, L'Ampolla, La Ràpita i L'Ametlla de Mar) oferint exquisit menús gastronòmics tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre. 

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió. La seva carn és fina i gustosa, la qual cosa en facilita la seva preparació.

Restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita us han preparat un seguit de deliciosos menús on podreu tastar raviolis de galera amb la seva salsa i bolets de temporada, galeres i carxofes als allets tendres o púding de galeres, ceps i tòfona blanca, tot plegat acompanyat de vins del territori com els garnatxa blanca, DO Terra Alta.

Tota la informació: Enllaç 
PDF amb els menús, preus i restaurants: Enllaç 

  

  • imatge de control 1per1