Menjar i beure
,
2024
Del 9 de febrer al 10 de març
Restaurants col·laboradors
Alcanar, L'Ampolla, L'Ametlla de Mar i La Ràpita

XI Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre

Onzena edició de les Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre, en què els quatre municipis mariners (Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i la Ràpita) s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.

Deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la carxofa o l’oli d’oliva verge.

Restaurants: 
Alcanar: 
Casa Esquerra | Casa Ramon | El Nàutic Les Cases | Hotel Carlos III | La Mar | La Marinada | Les Barques 'Can Joan' | Les Palmeres | Serramar | Arròs&Brases del Tancat de Codorniu | Bitacora | Can Manel

L'Ametlla de Mar:
El Pescador | Pica Pica | Plaça Nova | La Serra | Restaurant La Subhasta  Espai Gastronòmic | Mestral | Les Veles | Lo Astillero

L'Ampolla:
Can Piñana | Casa David | Casa Llambrich - Juani | Taperia Lo Típic | Salazar's | Lo Goleró | La Roca Plana | Rodamar | Sol

La Ràpita:
Casa Ramon Marinés | Freddy Caliu Familiar | Llansola 1921 | Albert Guzmán | Miami Can Pons | Can Vicent | Can Mañà | Juliet & Marieta (Les Palmeres) | Varadero Restaurant

Programa: 

Restaurants, menús i preus (enllaç)

Organitza: 

Patronat de Turisme Terres de l'Ebre

  • imatge de control 1per1