Jump to navigation
Dissabte 18 de maig
Dissabte 11 maig, 11h
Dissabte 11 maig, 18h
Diumenge 12 maig, 10:30h
Del 10 al 12 de maig
Del 19 d'abril al 12 de maig
Dotzena edició de les Jornades de la tonyina roja del Mediterrani, en què l'Ametlla de Mar es converteix durant més de quinze dies en la capital gastronòmica d'aquest exquisit producte.
*Restaurants participants: El Astillero | El Pescador | Golpe deStado | La Serra | La Subhasta de l'Estany | La Subhasta Espai Gastronòmic | Les Veles | Mestral | Pica Pica
> Paral·lelament a les jornades gastronòmiques, també se celebra una nova edició de la Ruta de tapes 'Tapa Roja' i la Diada de la Tonyina Roja (dies 29 i 30 d'abril)
Menús, preus i restaurants de les jornades (enllaç PDF)
Menús: entre 40 i 60€
Ajuntament de l'Ametlla de Mar
Web Turisme L'Ametlla de Mar