Menjar i beure
,
2023
Del 10 de febrer al 12 de març
Restaurants col·laboradors
Alcanar, L'Ampolla, L'Ametlla de Mar i La Ràpita

X Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre

Desena edició de les Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre, en què els quatre municipis mariners (Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i la Ràpita) s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.

Deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la carxofa o l’oli d’oliva verge.

Restaurants: 
Alcanar: 
Can Manel | Casa Esquerra | Casa Lupe | Casa Ramon | El Faro 'Casa Gemma' | El Nàutic Les Cases | Hotel Carlos III | La Mar | La Marinada | Les Barques 'Can Joan' | Les Palmeres | Serramar | Arròs&Brases del Tancat de Codorniu | Bitacora | Meson del Mar

L'Ametlla de Mar:
El Pescador | Golpe de Estado | La Cuadra | La Serra | Restaurant La Subhasta  Espai Gastronòmic | Les Veles | Lo Astillero | Mestral | Pica Pica | Plaça Nova

L'Ampolla:
Can Piñana | Casa David | Casa Llambrich - Juani | Club Nàutic - Casa Montero | La Barraca | Lo Goleró | La Roca Plana | Rodamar | Sol | Taperia Lo Típic | Can Marqués

La Ràpita:
Casa Ramon Marinés | Freddy Caliu Familiar | Llansola 1921 | Marieta Taperia | Miami Can Pons | Can Vicent | Can Mañà | Maria des del 1941

Programa: 

Restaurants, menús i preus (enllaç)

Preu: 

Entre 30 i 48€

Organitza: 

Patronat de Turisme Terres de l'Ebre

  • imatge de control 1per1