Menjar i beure
,
2023

Menú degustació Jornades gastronòmiques de l'oli d'oliva - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació de les XXVI Jornades gastronòmiques de la cuina de l'oli d'oliva de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
- Carpaccio de wagyu amb l'oli d'oliva D.O.P. Baix Ebre-Montsià
- Caneló de tàrtar de tonyina roja de Balfegó
- Crema trufada amb ou poche i salsa de bolets
- Bacallà guisat amb tomàquet de penjar i espàrrecs verds
- Sorbet de clementina de les Terres de l'Ebre
- Secret Ibèric Juan Manuel amb crema de tòfona

Degustació de postres:
- Menjar blanc d'arròs D.O.P. Delta de l'Ebre
- Profiterols de crema
- Tiramisú

Aigües i vins del Celler

Preu: 

 

45€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1