Jump to navigation
Diumenge 12 maig, 10:30h
Del 10 al 12 de maig
Del 19 d'abril al 12 de maig
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Del 9 al 26 de maig
Mes de maig
Del 6 al 31 de maig
Onzena edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, amb tot un mes per degustar els menús especials que els restaurants de la comarca han preparat amb la carn de corder com a base principal del plat, a més d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen.
> Establiments participants: Hotel Capçades, Hotel Miralles, Hort de Fortunyo, Restaurant Sibarites, Restaurant Bistrot, Nou Moderno, Restaurant Can Joan, Restaurant Angel, Hotel Piqué, Hotel - Restaurant Can Josep, Casa Barceló, Vilar Rural, Miravall, Hostal de l'Anton i El Molí de Bot.
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)
De 25 a 40€
Consell Comarcal de la Terra Alta
Facebook Federació AEHT Web Turisme Terra Alta