Jump to navigation
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Dissabte 25 maig, 9:30h
Del 12 d’abril al 25 de maig
Dissabte 25 maig, 12h
Sisena edició de les Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre, en què els quatre municipis mariners (Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i la Ràpita) s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.
Deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta, on es podrà tastar carxofa confitada amb ou poché i tempura de galera, fideuada amb galeres i llagostins o rap a la crema de calçot i galera, entre altres plats.
Restaurants, menús i preus (enllaç PDF)
Entre 25 i 40€
Patronat de Turisme Terres de l'Ebre
Web Jornades gastronòmiques de la galera a les Terres de l'Ebre