Menjar i beure
,
2018
Dies 6, 7 i 8 de desembre
Celler Bàrbara Forés
Gandesa

Tast de Tardor al Celler Bàrbara Forés

Nova edició del Tast de Tardor del Celler Bàrbara Forés, una proposta molt especial que combina història, paisatge i els vins del celler. 

L'activitat, emmarcada dins dels espais de la Batalla de l'Ebre, començarà pujant a la Serra de Pàndols (per entendre què va passar l'estiu del 38, a la vegada que es podrà observar el paisatge de la Terra Alta i d'aqueta manera conèixer l'orografia del terreny) i, a continuació, es visitarà l'Obaga de Tomaset, la finca on creixen els ceps de Morenillo i Garnatxa Negra de 'El Templari'. Finalment, es visitarà el Celler i es tastaran vins en els 3 espais. 

> Aquest any, es realitzarà una prèvia al Tast de Tardor que consistirà en una Jornada de Portes Obertes al celler, on es podran tastar els vins de la nova anyada 2018 directament de dipòsit - allò que en diem 'Vi novell' - conèixer el celler, i aprofitar la visita per comprar els vins que us acompanyaran aquestes festes. 

Programa: 

Tast de tardorDies 7 i 8 de desembre
De 11 a 14h | Preu: 18€

Jornada de Portes Obertes: Dijous 6 de desembre
D'11 a 13h i de 18 a 20h | Gratuït

Inscripcions: 

Cal fer la reserva prèvia a:
pili.sanmartinferrer@gmail.com o 620 13 08 14 // 669 67 50 38.
(Places limitades)

Organitza: 

Celler Bàrbara Forés

Més informació: 

  • imatge de control 1per1