Jump to navigation
Del 19 d'abril al 12 de maig
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Del 9 al 26 de maig
Mes de maig
Del 6 al 31 de maig
Del 24 de maig al 9 de juny
Del 6 d'abril al 13 de juliol
La Ràpita celebra la 26a edició de les Jornades Gastronòmiques del Pop i l’Arròs, organitzades per la Regidoria de Turisme amb la participació d’un total de 16 restaurants del municipi amb l’objectiu de promocionar dos productes de qualitat del territori que fusionen mar i terra.
El preus dels menús oscil·laran entre els 30 i els 40 euros, depenent de l’establiment, i en ells s’hi podran degustar un gran nombre de receptes que combinen la cuina tradicional amb la més innovadora. Així, les propostes van des d’un arròs caldós amb llagostins i cloïsses fins un arròs de polp amb falguera; o d’un caneló de polp i llagostí amb crema de bolets a una hamburguesa de polp i salmó amb salsa tàrtara i pa de brioix amb llavors de rosella.
Consulta aquí les propostes gastronòmiques (en pdf)
Ajuntament de la Ràpita