Menjar i beure
,
2023
Dissabte 22 d'abril, 11h
Celler Fargas-Fargas
Sant Salvador de Guardiola

Visita amb tast al celler Fargas-Fargas

El Quim i la Rosa estan al capdavant d’aquest celler familiar amb una llarga tradició vitivinícola. Tot i conservar vinyes velles, van ser dels primers a plantar les varietats internacionals com el merlot, el cabernet sauvignon i el chardonnay, i d’això ja en fa més de 30 anys.

Elaboren vins principalment monovarietals per poder expressar les qualitats de cada varietat de raïm. A la vinya s’hi ha de treballar amb una filosofia de coneixement de la terra, la planta…, i poder entendre-la; així descriu en Quim la seva feina.

Al costat del celler encara es conserven les antigues tines de pedra folrades amb rajola vidriada, on temps enrera es trepitjava el raïm i s’hi feia fermentar en el seu interior.

La visita està centrada a la vinya on, seguint el cicle estacional, podrem veure i entendre les diferents feines a fer-hi. A més de veure les antigues tines, el celler i la sala de barriques, s’acaba la visita amb un tast de 3 vins i degustació.

Horari: 

Disponibilitat
Dissabtes, matí i tarda
Diumenges, matí
Per qualsevol altre dia, consulteu-ho en el moment de fer la reserva.

Preu: 

15€/persona | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Inscripcions: 

Cal fer la reserva prèvia amb un mínim de 2 dies d'antelació.
Mínim per reserva: 1 persones
Màxim per reserva: 10 persones

Organitza: 

bagesterradevins

Més informació: 

  • imatge de control 1per1