Jump to navigation
Dissabte 25 maig, 9:30h
Del 12 d’abril al 25 de maig
Dissabte 25 maig, 10:30h
Dissabte 25 maig, 12h
Dissabte 25 de maig, 12h
Dissabte 25 de maig
Del 4 al 26 de maig
Diumenge 26 maig, 11h
El Quim i la Rosa estan al capdavant d’aquest celler familiar amb una llarga tradició vitivinícola. Tot i conservar vinyes velles, van ser dels primers a plantar les varietats internacionals com el merlot, el cabernet sauvignon i el chardonnay, i d’això ja en fa més de 30 anys.
Elaboren vins principalment monovarietals per poder expressar les qualitats de cada varietat de raïm. A la vinya s’hi ha de treballar amb una filosofia de coneixement de la terra, la planta…, i poder entendre-la; així descriu en Quim la seva feina.
Al costat del celler encara es conserven les antigues tines de pedra folrades amb rajola vidriada, on temps enrera es trepitjava el raïm i s’hi feia fermentar en el seu interior.
La visita està centrada a la vinya on seguint el cicle estacional podrem veure i entendre les diferents feines a fer-hi. A més de veure les antigues tines, el celler i la sala de barriques, s’acaba la visita amb un tast de 3 vins i degustació.
15€ | 7€ menors de 12 anys Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
bagesterradevins
Web bagesterradevins