Menjar i beure
,
2023
Dissabte 11 de març, 11h
Cal Quico- Salelles
Sant Salvador de Guardiola

Visita amb tast al celler Fargas-Fargas

El Quim i la Rosa estan al capdavant d’aquest celler familiar amb una llarga tradició vitivinícola. Tot i conservar vinyes velles, van ser dels primers a plantar les varietats internacionals com el merlot, el cabernet sauvignon i el chardonnay, i d’això ja en fa més de 30 anys.

Elaboren vins principalment monovarietals per poder expressar les qualitats de cada varietat de raïm. A la vinya s’hi ha de treballar amb una filosofia de coneixement de la terra, la planta…, i poder entendre-la; així descriu en Quim la seva feina.

Al costat del celler encara es conserven les antigues tines de pedra folrades amb rajola vidriada, on temps enrera es trepitjava el raïm i s’hi feia fermentar en el seu interior.

La visita està centrada a la vinya on seguint el cicle estacional podrem veure i entendre les diferents feines a fer-hi. A més de veure les antigues tines, el celler i la sala de barriques, s’acaba la visita amb un tast de 3 vins i degustació.

Preu: 

15€ | 7€ menors de 12 anys
Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

bagesterradevins

Més informació: 

  • imatge de control 1per1