Menjar i beure
,
2022
Del 7 al 23 d’octubre
Restaurants col·laboradors
Tarragona

Jornades Gastronòmiques del Romesco de Tarragona

7a edició de les Jornades Gastronòmiques Romesco de Tarragona 'Romescvs + Macabevs. 100% DO Tarragona' , que enguany compten amb la participació de 19 restaurants de Tarragona que serviran cassoletes i menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona.

Unes jornades que volen promoure la gastronomia a la ciutat a través d’un dels productes insígnia de la seva cuina i de la seva essència marinera: el romesco.

Establiments participants:
Àpats Quattros | Abordo | Casa Balcells | El Pósit | El Terrat | La Morada | La Sardineta | La Xarxa | Magí | Mas Roselló | Pizza Boscos | Brisa | La Cucafera | El Paseo | Àncora del Port Esportiu | Nàutic de Tarragona | Xaloc | Donosti | Tabularium.

> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat i DO Tarragona

Col·labora: 

Port de Tarragona, Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i Espimsa.

  • imatge de control 1per1