Jump to navigation
Diumenge 19 maig, 10h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Dissabte 25 maig, 9:30h
Del 12 d’abril al 25 de maig
Dissabte 25 maig, 10:30h
7a edició de les Jornades Gastronòmiques Romesco de Tarragona 'Romescvs + Macabevs. 100% DO Tarragona' , que enguany compten amb la participació de 19 restaurants de Tarragona que serviran cassoletes i menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona.
Unes jornades que volen promoure la gastronomia a la ciutat a través d’un dels productes insígnia de la seva cuina i de la seva essència marinera: el romesco.
Establiments participants: Àpats Quattros | Abordo | Casa Balcells | El Pósit | El Terrat | La Morada | La Sardineta | La Xarxa | Magí | Mas Roselló | Pizza Boscos | Brisa | La Cucafera | El Paseo | Àncora del Port Esportiu | Nàutic de Tarragona | Xaloc | Donosti | Tabularium.
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)
Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat i DO Tarragona
Port de Tarragona, Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i Espimsa.
Facebook Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat Web AEH Tarragona Ciutat Web Tarragona Turisme Web DO Tarragona