Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 maig, 10h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
8a edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls, Memorial Àngel Solé, acte que obre oficialment la temporada de calçotades de Valls. La que ja és la clàssica jornada d'inici de la temporada a la ciutat d'origen de la calçotada reunirà a xefs de prestigi, restauradors locals i cellers en un esdeveniment que tindrà com a gran protagonista la cuina del calçot.
10:00h | Arrencada del primer calçot de la temporada (Acte reservat a mitjans de comunicació) 11:45h | Nomenament a Quim Masferrer com Amic de l'Autèntica Calçotada de Valls 12:00h | Showcooking amb el xef Óscar Manresa, restaurant Catalina (Gavà, Barcelona) 12:30h | Showcooking amb el xef Joel Castanyé, restaurant La Boscana (Bellvís, Lleida) 13:00h | Showcooking amb el xef Andreu Guasch, de La Licorera Vallenca (Valls)
> Consulta'l aquí (enllaç)
Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, IGP Calçot de Valls, DO Tarragona, Associació de Restauradors de Valls i Cooperativa Agrícola de Valls
Web Ajuntament de Valls Facebook Ajuntament de Valls