Jump to navigation
Taller de formatge madurat a càrrec de la formatgera Marta Roger, que ensenyarà les tres diferents tècniques que es poden utilitzar per eliminar l'aigua de la llet per elaborar un formatge de coagulació enzimàtica (formatge tipus manxec) i un altre de coagulació mixta (formatge tipus camembert), que els i les participants s'enduran a casa després de la primera sessió i hauran de tornar a portar a la segona sessió, 15 dies més tard, per tastar i valorar.
Es tracta d'un taller relacionat amb la mostra 'Peus a terra', dins els àmbits 'Sobreviure' i 'Viure' que pretén oferir una visió integral del procés de producció de formatges en contraposició a l'alienació actual de la qual parla la mostra.
Primera part: dissabte 20 d'abril, d'11 a 14h Segona part: dissabte 4 de maig, d'11 a 13h
70€
Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)
Museu Terra de la Fundació Carulla
Web Museu Terra Web Fundació Carulla
Dijous 2 de maig, 19h
Del 20 d'abril al 4 de maig
Del 3 al 5 de maig
Dissabte 11 de maig, 11:30h
Dissabte 11 de maig, 17h
Del 2 a l'11 de maig
Del 3 a l'11 de maig
Dissabte 11 de maig