Jump to navigation
Del 13 d'abril al 2 de maig
Dissabte 4 de maig
Dies 4 i 5 de maig
Diumenge 5 de maig
De l'1 al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
25a edició de la Fira de l'Oli Verd de Maials, on es durà a terme la presentació oficial de l'oli nou, on, a més de tastar el primer oli, s'hi poden trobar truita d'ametlles i productes artesanals. Ademès, per celebrar el 25è aniversari de la fira, enguany es durà a terme el concert de Quico el Célio, El Noi i el Mut de Ferreries.
De 10 a 20h
Dissabte 19 de novembre: De 9 a 11h | Cooperativa Esmorzar popular amb oli d’oliva verge extra (OOVE) nou.
10:00h | Obertura del Recinte Firal
10:00h | Sala de la Societat Jornada tècnica 'El conreu de la tòfona negra: una alternativa per a nous regadius', a càrrec del Sr. Daniel Oliach, Investigador del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya i amb col·laboració de la Diputació de Lleida.
11:00h | Recepció d’Autoritats a l’Ajuntament.
11:30h| Inauguració Oficial i Visita a la Fira amb l'actuació de la Colla Gegantera.
12:30h | Sala conferències de la fira Taller 'El gust per la xocolata, la gran desconeguda', a càrrec de Sr. Xavier Palau de Pangea Chocolate.
16:30h | Punt de trobada: Ajuntament Visita guiada per la Vilaclosa a càrrec dels membres de l’Associació Cultural “La Capitonya” de Maials.
17:00h | Sala de conferències de la fira Taller maridatge de vi i formatges, a càrrec del Celler Matallonga de Fulleda i Montllobé d’Aitona.
18:00h | Sala de la Societat Jornada PATT: 'Olis Premium, noves tendències. La nova DUN 2023-27, com afectarà a l’olivera i l’ametller', a càrrec del Sr. Agustí Romero Aroca, enginyer agrònom i investigador especialista en olivicultura i elaiotecnica, Sr. Jordi Vidal Molins, secretari tècnic de JARC - COAG i la col·laboració de l’Escola Agrària de les Borges Blanques.
19:00h | Sala de conferències de la fira Taller maridatge de cervesa artesana i pastisseria, a càrrec de Torrent Malt & Brew Master SL i Pa i Pastissos M.Serra.
20:00h | Tancament del Recinte Firal
23:00h | La SocietatConcert especial per commemorar el 25è aniversari de la Fira de l’Oli Verd de Maials, amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.
Diumenge 20 de novembre: De 9 a 11h | Cooperativa Esmorzar popular amb oli d’oliva verge extra (OOVE) nou.
De 10 a 14h i de 16 a 19h | Escola Otogesa Jornada de portes obertes amb motiu del 70è aniversari.
10:00h | Obertura recinte firal
11:30h | Acte d’Investidura 'Amic de l’Oli 2022', que aquest any recau a tots aquells que van fer possible aquesta Fira, Ajuntament i Cooperativa del any 1998, en commemoració del 25è aniversari.
12:00h | Punt de trobada: davant de l'Ajuntament Visita guiada per la Vilaclosa a càrrec de la Sra. Mercè Quer.
12:30h | Sala de conferències de la fira Taller de tast de licors a càrrec de Elixirs de Ponent.
17:00h | Sala d'actes del Pavelló firal Jornada tècnica 'Aprèn a tastar professionalment l’oli'. Tast guiat a càrrec de la Sra. Pilar Pardell Pons, membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya, i la col·laboració de l’Escola Agrària de les Borges Blanques.
18:30h | Lliurament d’obsequis als expositors i acte de clausura, a càrrec del Sr. Jaume Saltó, president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida
20:00h | Tancament del Recinte firal
Tots els dies de la Fira: - Jornades de portes obertes a la Cooperativa del Camp (d’11 a 20h). - Visita al museu de Cal Cabalesila (dissabte de 16 a 20h i diumenge de 10 a 13h i de 16 a 20h). - Exposició de joguines a càrrec de la Sra. Mercè Prats (Museu de nines) - Exposició de manualitat que realitzen al Centre de Serveis. - Tallers infantils al mati a partir de les 11h i tarda a partir de les 17h - Elaboracions amb arenes de colors (a l'expositor Taller de arenas) - Taller de terrisseria (a l'expositor de Terrisseries Ventura)
Ajuntament de Maials
Web Ajuntament de Maials Facebook Ajuntament de Maials