Menjar i beure
,
2023
Diumenge 17 de setembre, 12h
Masia Cal Xic de l’Agustí
Subirats

Tast de most i brunch amb cava a l’espai 'A peu de vinya'

En el marc de La Verema del Cava, tast de most de les diferents vinificacions que fan al celler Oliver Viticultors per descobrir les particularitats de cada varietat podent provar l’evolució del most durant la fermentació. Per acabar, brunch gastronòmic (salat i dolç) amb productes de proximitat maridat amb els caves, fets amb sentiment, a la terrassa entre vinyes 'A Peu de Vinya'.

Horari: 

De 12 a 14h

Preu: 

40€ / persona | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Oliver Viticultors

Més informació: 

Web La Verema del Cava
Web Oliver Viticultors
Telèfon 639 42 41 00 / sadurni@oliverviticultors.com