Menjar i beure
,
2023
Dissabte 30 de setembre, 12h
Celler d'Espiells
Sant Sadurní d'Anoia

Sabor a verema: Curs de cuina, dinar i maridatges amb cava

En el marc de La Verema del Cava, activitat 'Sabor a verema', que fusiona la gastronomia, la creativitat i la versalitat dels caves Juvé & Camps, amb un curs de cuina on l'ingredient principal és el raïm, de la mà del xef Juan Mendieta, qui ensenyarà a fer aquest menú: 

- Capuchino de crema de patates amb foie i escuma de cava
- Amanida simfonia de sabors, broqueta de gamba, raïm confitat i mousse de blat de moro
- Tàrtar de salmó amb gelée de vi blanc, làmines de raïm cristal·litzat, mango i plàtan
- Medallons de xai farcit amb suc de carn caramel·litzada amb mel i vi negre a l'oli de carbó
- Torrija de brioix al vi negre amb gelat de raïm i fils de caramel isomalt.

En acabar de cuinar, s'assaborirà el menjar maridant-lo amb diferents elaborats de Juvé & Camps.

Horari: 

De 12 a 14:30h

Preu: 

60€ / persona | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA i Juvé & Camps 

Més informació: 

Web La Verema del Cava
Web Juvé & Camps
Telèfon 93 891 32 10 / casa@juveycamps.com 

  • imatge de control 1per1