Jump to navigation
Dijous 23 de maig, 20h
Del 9 de novembre al 23 de maig (2024)
Divendres 24 de maig, 18:30h
Divendres 24 de maig, 21h
Divendres 24 de maig, 20:30h
Divendres 24 de maig, 20h
Dissabte 25 de maig, 19h
El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès 'Terra i Taula' i l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza cada any als jardins de la Vil·la Casals.
Uns tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre, Petit Bistrô i l’Obrador, el forn artesà Cal Badejo, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura, Avgvstvs Fòrvm, Finca Mas Perdut i Un Sol Cel.
22€
Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977684276 o per correu museu@paucasals.org
Web Fundació Pau Casals