Etiqueta cuina

Josepe Gil: "Els bodegons són una reflexió sobre la vida i la mort" Camp Arts 18/01/2023
Faves a la catalana Ebre 16/05/2022
Mariona Quadrada: "Hem fet Déus a la terra i no m’agrada adorar persones que són humanes" Camp Menjar i beure 22/02/2022
Els canelons de la mare, sense gluten ni lactosa Penedès 02/01/2021
Escudella catalana Ebre 21/12/2021
Poema, sarsuela i comunitat Camp Espectacles 06/04/2021
Marta Huertas: "La gastronomia ens mostra com a societat" Barcelona Menjar i beure 28/07/2020
Gessamí Caramés (cuinera) Portada 15/05/2020
Les 10 receptes per fer en temps de confinament Portada Menjar i beure 21/01/2021
Els 5 bolets que no faltaran aquesta tardor a l’Empordà Empordà Menjar i beure 23/09/2019
Joel Castanyé: "El lleidatà és modest i humil però no cal amagar-se si fem les coses bé" Ponent Menjar i beure 17/07/2019
Els fideus rossos, l'origen de la recepta Camp Menjar i beure 30/04/2019
Com fer un tovalló amb motius gràfics Ebre 20/03/2019
Els 10 plats que has de provar a les Terres de l'Ebre Ebre Menjar i beure 20/11/2018
Aubergínia party. I tu, com te la menges? Ebre 29/08/2018
Matteo Guidi: "El projecte no parla només de les limitacions d'un centre penitenciari, sinó de la impossibilitat d'escollir" Ebre Arts 20/06/2018
Els 6 punts que ens expliquen la relació del menjar amb la vida Ebre Menjar i beure 01/03/2018
Alexis Domènech: “Va arribar un moment en què vaig menjar crispetes, magdalenes i gelats de galera” Camp Menjar i beure 06/02/2018
Del Japó a la Terra Ferma: 4 restaurants on menjar sushi a Ponent Ponent Menjar i beure 22/03/2018
Els 5 llocs on menjar hamburgueses a la capital de Ponent Ponent Menjar i beure 26/02/2018
5 bolets típicament empordanesos Empordà Menjar i beure 14/09/2018
Flors de carabassera arrebossades Ebre 08/08/2017
Amanida russa (Ensaladilla) Ebre 22/07/2017
Anna Tomàs: “El Food truck et permet sortir de la cuina, on no pots interactuar amb el teu client, i dur la teva gastronomia on vulguis” Centre Menjar i beure 25/07/2017
David Ymbernon: “El taronja és un far, em fa sentir lliure i alhora fa que no em perdi” Centre Arts 14/07/2017
Pere Castells: “Cuidar un producte i el seu sosteniment són eixos principals per afrontar reptes de futur com l'increment de població mundial” Centre Menjar i beure 15/06/2017
La pera, la reina de la cuina de Ponent Ponent Menjar i beure 17/08/2017
Xics Gastronòmic 2017: quinze dies d'educació gastronòmica infantil a Platja d'Aro Empordà Menjar i beure 18/05/2017
Jordi Guillem "La ciència ha permès una gran evolució a la cuina preguntant-nos el perquè de les coses" Penedès Menjar i beure 23/02/2017
Xavier Sanjuan: "A més d'un receptari, 'Màster Xof' és un joc, un llibre per jugar i divertir-te a la cuina" Penedès Llibres 30/12/2016

Pàgines