Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Del 17 al 19 de maig
Dies 18 i 19 de maig
Dissabte 25 de maig
Caps de setmana d'abril i maig
Del 27 d'abril al 2 de juny
Del 18 d'abril al 2 de juny
De l'1 de maig al 2 de juny
La campanya té com a objectius consolidar i enfortir la relació entre cellerers i restaurants; donar a conèixer encara més la cuina i els vins empordanesos; així com dinamitzar una època de l’any amb menys moviment turístic i gastronòmic i en la qual cal dur a terme accions per mobilitzar els públics locals i nacionals.
Cada divendres, del 31 de gener al 27 de juny, els restaurants del col·lectiu de cuiners oferiran un sopar maridat amb vins de la denominació empordanesa.
El Sopar Maridat d'aquest divendres es duplica, és a dir, tindrà lloc a dos restaurants diferents. Per un costat tenim el del Restaurant Aradi de Platja d'Aro, acompanyat dels vins del Celler Vinyes dels Aspres de Cantallops, i, per altra banda, el del Restaurant La Plaça de Madremanya, on gaudirem del maridatge dels vins de de la Bodega Mas Vida de Cistella.
Preu: 45€ / 49,5€
Consulta el menú a la pàgina de als següents enllaços:
Menú del restaurant Aradi
Menú del restaurant La Plaça