Jump to navigation
Del 27 d'abril al 2 de juny
Del 18 d'abril al 2 de juny
De l'1 de maig al 2 de juny
Del 4 de maig al 2 de juny
Del 4 de maig al 8 de juny
Del 30 de maig al 9 de juny
Del 15 de maig al 15 de juny
Dissabte 15 de juny, 19:30h
L'Espai del Peix aposta per un show cooking de cuina marinera tradicional, un tast en directe de plats elaborats amb el millor peix de la llotja de Palamós.
Els cuiners que hi participen aposten per productes poc coneguts de la confraria de pescadors de Palamós (acostumen a variar el menú segons el peix en subhasta), la degustació dels plats seran acompanyats de vi D.O. Empordà i Cervesa DAMM.
Situat sobre el moll i amb vistes de la badia de Palamós, l'Espai del Peix ofereix una vetllada que serà un luxe pel paladar.