Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Del 17 al 19 de maig
Dies 18 i 19 de maig
Dissabte 25 de maig
Del 27 d'abril al 2 de juny
Del 18 d'abril al 2 de juny
De l'1 de maig al 2 de juny
Del 4 de maig al 2 de juny
L'Espai del Peix aposta aquest dissabte per un show cooking de cuina marinera, un tast en directe de plats elaborats amb el millor peix de la llotja de Palamós.
Els cuiners que hi participen aposten per productes poc coneguts (de fet acostumen a variar el menú segons el peix en subhasta), així que aposten per la màgia de la tradició marinera i sorprenen cada dia amb una cosa diferent.
Situat sobre el moll i amb vistes de la badia de Palamós, l'Espai del Peix ofereix una vetllada amb bon menjar de mar, vi de la DO Empordà i cervesa Damm inèdit. Tot un luxe pel paladar.
Preu: 20€