Jump to navigation
Caps de setmana d'abril i maig
Del 27 d'abril al 2 de juny
Del 18 d'abril al 2 de juny
De l'1 de maig al 2 de juny
Del 4 de maig al 2 de juny
Del 4 de maig al 8 de juny
Del 15 de maig al 15 de juny
Dissabte 15 de juny, 19:30h
La Quaresma inclou certes tradicions, i una d'elles és el peixopalo!
Sant Feliu de Guíxols celebra la campanya gastronòmica del Bacallà i el Peixopalo (bacallà sec), dos ingredients tradicionals durant la Quaresma que es converteixen en els protagonistes dels plats i tapes de diferents restaurants i bars de la ciutat.
Del 14 al 29 de març, diversos restaurants de Sant Feliu inclouen el bacallà a menús de 16€ a 45€ (Bahía, Barcarola-Les Dunes, Ca l'Isern, Can Carreter, Can Nadeu, Can Salvi, Casa Elisa, Cau del Pescador, El Gallo, La Gaviota, La Pansa, La Proa, Marabú, Nou Casino La Constància, Taverna del Mercat, Voramar) i molts altres bars de creen els seus propis plats i tapes per degustar aquest peix en totes les seves vessants. Entre aquests locals hi trobem l'Àncora Gastro-snack, Butron Berria, Can Noguera, Casa Buxó, Casino Guixolenc, El del Mig, La Carbonera, La Cava, La Clova i molts més.
Podeu trobar tota la informació detallada de l'oferta gastronòmica fent click aquí: