A tocar del mar, cuina marinera

Arrossos, marisc i pop al Restaurant La Bocana de L'Ametlla de Mar
Surtdecasa Ebre
,
28/07/2012
Menjar i beure

No podien haver escollit un lloc millor. Davant del port pesquer de L'Ametlla de Mar, amb la llotja de pescadors al costat mateix, el restaurant La Bocana sorprèn, a primer cop d'ull, per tenir la terrassa i les taules plenes de comensals. Bona senyal! 

Amb només tres anys a la boca del port - d'aquí, el nom de 'bocana' -, aquest restaurant ja s'ha fet un molt bon lloc entre els fogons de la Cala. Especialistes en cuinar pop, a La Bocana s'hi troben tot tipus de plats amb el mar com a protagonista: musclos de roca, navalles del Delta, gambes, dorada salvatge, sípia, tonyina... Per no parlar dels arrossos (amb pop i eriçó de mar, amb tonyina - com no - de L'Ametlla de Mar, amb ceba i calamarsets...) i les fideuàs. Tot, producte de qualitat i de proximitat. Del mar directament al plat! 

Ofereixen dos menús (a 18 i 22€ cadascun) abundants i gustosos. Les excel·lents vistes al port pesquer, encara arrodoneixen més l'àpat i un servei atent i agradable, l'acaben de perfeccionar. Obert de dilluns a diumenge tot l'any - menys per vacances de Nadal - el restaurant cerveseria La Bocana és un lloc ideal per gaudir d'un dia d'estiu o, sigui l'època que sigui, per assaborir els exquisits productes que el mar de les Terres de l'Ebre ens brinda. 

Restaurant cerveseria La Bocana

-- 

 

Restaurant cerveseria La Bocana
Plaça del canó, 31
L'Ametlla de Mar
608 018 406

A

També et pot interessar