Comença el banquet del corder!

Del 21 d’octubre al 27 de novembre: les jornades gastronòmiques a la Terra Alta
Surtdecasa Ebre
,
05/12/2011
Menjar i beure
Comença la tardor i ve més de gust que mai provar les receptes de corder que elaboren els restaurants de la Terra Alta per aquestes dates. Muntanya, vi, castanyes, corder, fred...! Una combinació, sense dubte, evocadora.
 
Enguany, als menús de corder que ofereixen els restaurants de la Terra Alta, se sumen la degustació de 'punxades' que oferiran quinze establiments participants a les jornades, dins del marc de la Festa del Vi que se celebra a Gandesa els dies 28 i 30 d’octubre.
 
Les 'punxades' són les tapes de la Terra Alta, un petit aperitiu de final de matí i tarda. És un costum arrelat en la majoria de municipis de la comarca fer la punxadeta en acabar de treballar en companyia dels amics. Les 'punxades' s’acompanyen amb una copa de vi de la Terra Alta o un refresc, per la qual cosa enguany, en el marc de la Festa del Vi de Gandesa, s’oferirà als visitants la possibilitat d’acompanyar el tast de vins amb aquest típic aperitiu.
 
En aquesta tercera edició de les jornades gastronòmiques del corder, s’incrementa el nombre de restaurants participants fins a 24 i, també en aquesta edició, tots els municipis de la Terra Alta, per primera vegada, disposen d’oferta gastronòmica associada a les jornades, la qual cosa fa que disposem d’un altre motiu per visitar, conèixer i gaudir de la Terra Alta.
 

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar