Jump to navigation
Dimecres
15 maig 2024
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Comença el banquet del corder!
Del 21 d’octubre al 27 de novembre: les jornades gastronòmiques a la Terra Alta
Surtdecasa Ebre
,
05/12/2011
Menjar i beure
Comença la tardor i ve més de gust que mai provar les receptes de corder que elaboren els restaurants de la Terra Alta per aquestes dates. Muntanya, vi, castanyes, corder, fred...! Una combinació, sense dubte, evocadora.
Enguany, als menús de corder que ofereixen els restaurants de la Terra Alta, se sumen la degustació de 'punxades' que oferiran quinze establiments participants a les jornades, dins del marc de la
Festa del Vi
que se celebra a Gandesa els dies 28 i 30 d’octubre.
Les 'punxades' són les tapes de la Terra Alta, un petit aperitiu de final de matí i tarda. És un costum arrelat en la majoria de municipis de la comarca fer la punxadeta en acabar de treballar en companyia dels amics. Les 'punxades' s’acompanyen amb una copa de vi de la Terra Alta o un refresc, per la qual cosa enguany, en el marc de la Festa del Vi de Gandesa, s’oferirà als visitants la possibilitat d’acompanyar el tast de vins amb aquest típic aperitiu.
En aquesta tercera edició de les jornades gastronòmiques del corder, s’incrementa el nombre de restaurants participants fins a 24 i, també en aquesta edició, tots els municipis de la Terra Alta, per primera vegada, disposen d’oferta gastronòmica associada a les jornades, la qual cosa fa que disposem d’un altre motiu per visitar, conèixer i gaudir de la Terra Alta.
Programa Complet de Restaurants
A
També et pot interessar
Foto:
Cedida
Les 6 experiències gastronòmiques del març a les Terres de l'Ebre
Foto:
Neus Barberà
Les 6 rutes del mapa gastronòmic de la tardor
Foto:
Julia Spínola
Arts
Arnau Sala Saez: "Quan a una cosa se li posa nom perd gran part del seu interès"
Foto:
Cedida
Carme Ordeix: "A través d’aquest projecte fotogràfic s’han creat més connexions i més vincles entre les dones de la Terra Alta"
Foto:
Cinta Roldan
Les 5 sortides per veure la neu a les Terres de l'Ebre
Foto:
Cedida
Els 5 (+1) consells per gaudir de la Festa de l'Oli de la Fatarella