20 temples del corder a la Terra Alta

Del 20 de setembre i el 27 d'octubre tindran lloc les Jornades Gastronòmiques del Corder
Surtdecasa Ebre
,
28/10/2013
Menjar i beure
Una vintena de restaurants de la Terra Alta ja preparen les cartes per vestir-les amb els millors plats de corder. Aquesta iniciativa, que arriba ja a la cinquena edició, té com a objectiu donar a conéixer les característiques del corder criat pels ramaders de la Terra Alta i, alhora, promocionar la resta de productes agroalimentaris de qualitat de la contrada, especialment el vi i oli, els embotits, la rebosteria, etc.
 
Tots els establiments participants a les jornades ofereixen als seus clients, durant un mes i una setmana, uns menús tancats en què el plat principal és a base de corder, cuinat de moltes maneres diferents, regats amb vins de la DO Terra Alta i amb degustació d'oli de la DOP Terra Alta. Els preus dels menús oscil·la entre els 19 euros i els 35 euros.
 
A banda dels restaurants, en l'edició d'enguany de les jornades, hi col·laboren fins a disset establiments d'allotjament: hotels, càmpings, apartaments i cases rurals, que ja l'any passat es van sumar a la iniciativa oferint preus més reduïts als comensals del menú del corder. Tot plegat es pot consultar en un catàleg de 36 pàgines en què el públic troba una fitxa completa de cada restaurant i establiment participant, el contingut dels menús, el preu, l'horari i altres informacions d'interès.
 
El pregoner de la festa: Pep Sala
El músic i divulgador gastronòmic Pep Sala serà l'encarregat de fer de pregoner d'aquestes jornades. Sala ha esat en els darrers anys un ferm defensor dels prodcutes amb denominació d'origen de la terra i, per això, ha estat escollit pels organitzadors.
 
--
 
  

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar