Jump to navigation
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Dissabte 25 maig, 12h
Dies 17, 18, 24 i 25 de maig
Diumenge 26 maig, 11h
26a edició de la Diada de l’Ostra del Delta, un certamen que s’ha convertit en un referent turístic i gastronòmic a les comarques de l’Ebre i arreu del país, que calcula distribuir enguany 2.500 kgs d’ostres del Delta entre el públic que acudeixi a la jornada. PROGRAMA: 11:00h - Concurs 'Cuinar l'ostra del Delta' Els restaurants adherits a les Jornades gastronòmiques presentaran un plat d’ostra cuinada el qual serà valorat per un jurat el qual escollirà la més saborosa. 11:45h - Show Cooking, on es podrà veure com es cuinen tres plats d’ostra. 12:00h - Mostra de Cuinar l'ostra del Delta Restauradors de la localitat oferiran una mostra de plats cuinats amb ostres del Delta: els visitants podran observar diversos plats elaborats amb ostres cuinades amb estils innovadors. 12:30 a 14:00h: - Degustació de 2.500 quilos d’ostres del Delta, acompanyades de cava. - Actuació de música en viu.
La Diada de l’Ostra és l’acte d’inici de les XXVI Jornades Gastronòmiques de l’Ampolla, que tindran lloc entre el 7 i el 22 de maig.