Jump to navigation
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Dissabte 25 maig, 12h
Dies 17, 18, 24 i 25 de maig
Diumenge 26 maig, 11h
Primera ruta de la tapa de l'ostra de l'Ampolla 'Passaport Heineken', amb els tres primers caps de setmana de desembre (quan les ostres es troben en el seu millor moment) per provar les diverses manera de cuinar l'ostra que els establiments participants han preparat per a l'ocasió: des de tempures, saltejada, gratinada, escabetx amb verdureta, amb tartaleta, tortita, pintxo o farcellet, i fins i tot, al natural però amb el seu toc especial.
Preu: 3€ (Tapa d'ostra + quinto de cervesa Heineken)
Establiments: Hotel Ampolla Sol | Hotel Flamingo | La Taverneta | Pizzeria Casa David | Restaurant Can Piñana | Restaurant Casa Llambrich | Restaurant Nàutic | Restaurant Perales | Restaurant Racó del Port | Restaurant Botavara i Restaurant Goleró
*Organitza: Associació d'Empresaris de l'Ampolla (ADELA), amb el suport de Distribucions Colomines.