Menjar i beure
,
2024
Del 29 de març a l'1 d'abril
Hotel Restaurant Diego
Santa Bàrbara

Menú degustació de Setmana Santa - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
> Entrants Selectes Diego:
- Assortit d'embotits de la Finca (carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia, roast beef amb salsa tàrtara i cecina amb Parmesà)
- Pa de vidre amb tomàquet
- Caneló de tàrtar de tonyina roja
- Mil full de mousse de llagostins de la Ràpita
- Croquetes de rabo de bou amb patates palla
- Flor de carxofa amb cecina de la Finca

> A triar peix o carn:
- Rap amb carxofes
- Bacallà gratinat amb allioli negre
- Melós de vedella de la Finca
- Entrecot de bou a la brasa
- Timbal d'ossobuco amb parmentier trufat

> Postres a triar:
- Carpaccio de taronja amb crema catalana
- Mil fulls de crema amb xocolata calenta
- Sorbet de gerds

Cafè
Aigües i vins del Celler

Preu: 

50€ (Iva inclòs)

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1