Jump to navigation
Del 18 al 20 de maig
Dies 17, 18, 24 i 25 de maig
Del 9 al 26 de maig
Mes de maig
Del 6 al 31 de maig
Del 24 de maig al 9 de juny
Del 24 de maig al 21 de juny
Del 6 d'abril al 13 de juliol
Menú degustació de Setmana Santa de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: Entrants Selectes Diego: - Assortit d'embotits de la Finca (Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia, roast beef amb salsa tàrtara i cecina amb Parmesà) - Pa de vidre amb tomàquet - Caneló de mousse de llagostins de la Ràpita - Sepietes de la punxa amb favetes - Flor de cor de carxofa amb foie d'ànec i Pedro Ximenes
A triar: -Suprema de lluç amb carxofes - Bacallà al forn gratinat amb allioli - Melós de vedella de la Finca - "Abanico" de porc ibèric de gla amb salsa de mostassa
Degustació de postres
Cafè Aigües, caves i vins del Celler
45€ (Iva inclòs)
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego