Jump to navigation
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Dies 17, 18, 24 i 25 de maig
Del 9 al 26 de maig
Mes de maig
Menú degustació de Festes Majors de Santa Bàrbara de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: Entrants Selectes Diego: - Caneló de tàrtar de tonyina roja de Balfegó - Rotllet de cecina amb formatge fresc i parmesà - Assortit de formatges selectes amb les seves melmelades - Croquetes de rabo de bou amb un toc de romesco - Sepietes de la punxa amb ceba - Cocotxes de bacallà amb salsa verda i musclos del Delta - Tprtetes de camarons i maioinesa de kimchi - Brioix de melós de vedella de la Finca
Degustació de postres: - Pastís de tiramisú - Tub de farinetes - Bombó de coco
Cafè Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego