Menjar i beure
,
2022

Menú degustació 'Cap de Setmana La Diada' - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació del cap de setmana de la Diada Nacional de Catalunya de l'Hotel Restaurant Diego, amb entrants selectes.

Menú:
Entrants freds del mar:
- Boqueró amb mousse d'albergínia
- Carpaccio de tonyina amb maionesa de soia
- Mil fulls de mousse de llagostins

Assortits d'embotits de la Finca:
- Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia
- Roast beef amb salsa tàrtara
- Cecina amb Parmesà

- Pa de vidre amb tomàquet
- Rossinyols amb baldana blanca
- Calamarets amb ceba

A triar:
- Bacallà al forn gratinat amb allioli amb d'escalivada
- Filet de vedella amb salsa de tòfona i patates panadera

Degustació de postres

Cafè
Aigües i vins i caves del Celler

Preu: 

 

45€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1