Jump to navigation
Del 18 al 20 de maig
Dies 17, 18, 24 i 25 de maig
Del 9 al 26 de maig
Mes de maig
Del 6 al 31 de maig
Del 24 de maig al 9 de juny
Del 24 de maig al 21 de juny
Del 6 d'abril al 13 de juliol
Menú degustació del cap de setmana de Festes de la Cinta 2022 de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: Entrants freds: - Boqueró amb mousse d'albergínia - Carpaccio de tonyiona amb maionesa de soia - Mil fulls de mousse de llagostins
Assortits d'embotits de la Finca: - Carpaccio de vedella amb escuma d'albergínia - Roast beef amb salsa tàrtara - Cecina amb Parmesà
- Pa de vidre amb tomàquet - Cocotxes de bacallà amb salsa verda i cloïsses - Sepietes amb ceba
A triar: - Bacallà al forn gratinat amb allioli amb d'escalivada - Filet de vedella amb goie d'ànec al Pedro Ximenes
Degustació de postres
Cafè Aigües i vins i caves del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego