Menjar i beure
,
2022
De l'11 de febrer al 13 de març
Restaurants col·laboradors
Alcanar, L'Ampolla, L'Ametlla de Mar i La Ràpita

IX Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre

Novena edició de les Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre, en què els quatre municipis mariners (Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i la Ràpita) s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.

Deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la carxofa o l’oli d’oliva verge.

Restaurants: 
Alcanar: 
Can Manel | Casa Esquerra | Casa Lupe | Casa Ramon | El Faro 'Casa Gemma' | El Nàutic de les Cases | Hotel Carlos III | La Mar | La Marinada | Les Barques 'Can Joan' | Les Palmeres | Serramar | Els Jardins del Tancat | Bitacora | Lo Pouet | Meson del Mar

L'Ametlla de Mar
El Pescador | El Astillero | Mestral | Pica Pica | Plaça Nova | Golpe de Estado | La Cuadra | La Serra | La Subhasta | Les Veles

L'Ampolla
Can Piñana | Casa David | Casa Llambrich - Juani | Club Nàutic - Casa Montero | La Barraca | Lo Goleró | La Roca Plana | Rodamar | Sol | Taperia Lo Típic

La Ràpita
Albert Guzmán | Can Batiste | Can Vicent | Casa Ramon Marinés | Freddy Caliu Familiar | Llansola 1921 | Marieta Taperia | Miami Can Pons

Programa: 

Restaurants, menús i preus (enllaç)

Preu: 

Entre 28 i 45€

Organitza: 

Patronat de Turisme Terres de l'Ebre

  • imatge de control 1per1