Jump to navigation
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Dissabte 25 maig, 9:30h
Del 12 d’abril al 25 de maig
Dissabte 25 maig, 12h
Novena edició de les Jornades gastronòmiques de la galera de les Terres de l'Ebre, en què els quatre municipis mariners (Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i la Ràpita) s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.
Deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la carxofa o l’oli d’oliva verge.
Restaurants: Alcanar: Can Manel | Casa Esquerra | Casa Lupe | Casa Ramon | El Faro 'Casa Gemma' | El Nàutic de les Cases | Hotel Carlos III | La Mar | La Marinada | Les Barques 'Can Joan' | Les Palmeres | Serramar | Els Jardins del Tancat | Bitacora | Lo Pouet | Meson del Mar
L'Ametlla de Mar: El Pescador | El Astillero | Mestral | Pica Pica | Plaça Nova | Golpe de Estado | La Cuadra | La Serra | La Subhasta | Les Veles
L'Ampolla: Can Piñana | Casa David | Casa Llambrich - Juani | Club Nàutic - Casa Montero | La Barraca | Lo Goleró | La Roca Plana | Rodamar | Sol | Taperia Lo Típic
La Ràpita: Albert Guzmán | Can Batiste | Can Vicent | Casa Ramon Marinés | Freddy Caliu Familiar | Llansola 1921 | Marieta Taperia | Miami Can Pons
Restaurants, menús i preus (enllaç)
Entre 28 i 45€
Patronat de Turisme Terres de l'Ebre
Web Jornades gastronòmiques de la galera a les Terres de l'Ebre