Jump to navigation
Mes de maig
Del 6 al 31 de maig
Dissabte 1 de juny
Del 24 de maig al 9 de juny
Del 24 de maig al 21 de juny
Del 28 al 30 de juny
Del 6 d'abril al 13 de juliol
Cada dijous
Menú degustació del mes de setembre de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Carpaccio de ventresca de tonyina - Boqueró amb mousse d'albergínia - Amanida de cecina de vaca amb vinagreta de figa - Rap amb crema d'espinacs i pebrots del piquillo - Xarrup de menta fresca - Hamburguesa de vedella de la Finca amb foie d'ànec i ceba caramel·litzada
Postres: Carpaccio de figa amb gelat de violeta Cafè Aigües i vins del Celler
40€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego