Menjar i beure
,
2020

Sopar Final d'Any - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació del sopar de Final d'Any de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
- Caneló de llagostins de Sant Carles amb salsa tàrtara
- Vieires amb salsa d’ostres i algues Nori
- Tempura d’espardenyes , ortigues de mar i potes de llamàntol
- Rap amb salsa verda i carxofes i cloïsses
- Sorbet de mandarina
- Filet de vedella de la finca amb foie d’ànec i tòfona

Postres: Degustació de postres
Cafè, torrons i vins i caves del celler

Preu: 

 

80€ sopar
245,60€ sopar + habitació doble
140,50€ sopar + habitació individual

Aforament limitat, cal fer reserva prèvia trucant al 977 719 017, o al correu diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1