Jump to navigation
Mes de maig
Del 6 al 31 de maig
Dissabte 1 de juny
Del 24 de maig al 9 de juny
Del 24 de maig al 21 de juny
Del 28 al 30 de juny
Del 6 d'abril al 13 de juliol
Cada dijous
Menú degustació del sopar de Final d'Any de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Caneló de llagostins de Sant Carles amb salsa tàrtara - Vieires amb salsa d’ostres i algues Nori - Tempura d’espardenyes , ortigues de mar i potes de llamàntol - Rap amb salsa verda i carxofes i cloïsses - Sorbet de mandarina - Filet de vedella de la finca amb foie d’ànec i tòfona
Postres: Degustació de postres Cafè, torrons i vins i caves del celler
80€ sopar 245,60€ sopar + habitació doble 140,50€ sopar + habitació individual
Aforament limitat, cal fer reserva prèvia trucant al 977 719 017, o al correu diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego