Jump to navigation
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Dies 17, 18, 24 i 25 de maig
Del 9 al 26 de maig
Mes de maig
Del 6 al 31 de maig
En el marc de les XXII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Oli de Santa Bàrbara, menú degustació de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Crema de galeres - Entrants selectes Diego --- Rotllet de cecina amb parmesà --- Foie d'ànec amb poma caramel·litzada --- Carpaccio de ventresca de tonyina amb gelat d'oli novell - Sípietes amb carxofes - Calamar farcit de botifarra blanca i bolets - Sorbet de mandarina i oli d'oliva novell - Filet de vedella amb foie d'ànec i crema de tòfona Postres: Pastís de brownie i maracujà Cafès Vins i Caves del Celler
40€ (Iva inclòs)
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego