Blogs

Gastronomia

Centre gastronòmic

Gastronomia i territori

Em dic Bet i visc a l’Alta Anoia, un indret de fantàstics paisatges i bons productes. Sóc arquitecta i pastissera, i el que més m'apassiona és la idea de conèixer un territori a través de la seva gastronomia. 
Això és el que intentaré descobrir-vos a través d'aquest blog, m'hi acompanyeu?

21/02/2021
Els calçots: els responsables que, almenys una vegada a l'any, ens reunim amb amics o família per celebrar una bona calçotada. Són l'excusa, són els protagonistes del dia, són la parella incondicional de la seva salsa.
10/05/2017
Els que fa temps que em coneixeu sabeu que m’entusiasma descobrir territori a través de la seva gastronomia.
28/02/2017
M'apassiona conèixer projectes de recuperació de productes, productes de proximitat, que per diverses raons hem anat perdent. Iniciatives envejables que posen de manifest el resorgiment de la cultura gastronòmica del nostre país.
27/12/2016
En Josep Pla va dir que "la cuina d'un país és el seu paisatge posat a la cassola", no trobeu que estem de sort?