Jump to navigation
Dissabte 18 de maig, 11h
Dissabte 18 de maig
De l'1 al 31 de maig
Del 22 de maig al 5 de juny
Del 24 de maig al 9 de juny
Dissabte 15 de juny, 11h
Aquest proper dissabte es realitzarà a Porquerisses la Jornada Tècnica 'Bolets. Aprofitament dels productes secundaris del bosc' organitzada per l'Ajuntament d'Argençola, l'Associació el Trill i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de Fitomón (Tel.: 973 53 21 10 – info@fitomon.com ).
PROGRAMA 9:45h: Trobada al Local Social de Porquerisses
10:00h: Sortida de reconeixement de bolets. Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
12:15h: Show Cooking: Formes originals de cuinar bolets. Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
13:45h: Cloenda de la Jornada. Il·lm. Sr. Antoni Lloret, alcalde de l’Ajuntament d’Argençola.