Jump to navigation
De l'11 al 29 d'abril
Del 26 al 29 d'abril
Del 2 al 30 d'abril
Del 10 al 30 d'abril
Dimecres 1 de maig
Del 20 d'abril a l'1 de maig
Del 13 d'abril al 2 de maig
El Mercat de les Espècies d’Argençola fa 10 anys i tot i que la situació no permet celebrar-ho tal i com volien, l'han adaptat per fer-ho virtualment.
Durant aquests 10 anys, el Mercat de les Espècies ens ha permès aprofundir en la mostassa, la farigola, el saüc, la menta, el safrà o el ginebró. En aquesta desena edició no hi haurà una planta protagonista sinó tot un còctel amb les quals es fa un licor per brindar i tancar acords, les Herbes de la Ratafia.
De 10 a 22h
De 10 a 13:30h Jornada Tècnica 'Ratafia. Paisatge i cultura. Les herbes, elaboració i maridatges a la cuina'. Més informació aquí. Activitat gratuïta. Inscripcions aquí.
16:00h: Sortida de reconeixement de flora per collir les herbes de la ratafia a Argençola, a càrrec de Astrid van Ginkel, Marc Talavera, Els Corremarges, Airy Gras i Montserrat Enrich 17:00h: Taller d’elaboració casolana de Ratafia. A càrrec dels avis de Cal Rosó de Sta Maria del Camí i els Amics de la Ratafia de l’Anoia. 18:00h: L’alquímia de les espècies i la Ratafia. Elaboracions i preparats amb un ingredient imprescindible, la ratafia. Ens explicaran a fer galetes de ratafia, conill, trufes, i molts maridatges més.
19:00h: Tast de ratafies, a càrrec dels membres de La Sobirana. 20:00h: Presentació de llibres relacionats amb la ratafia, licors i herbes, a càrrec de Lluis Marmí de la Tradillibreria. 20:30h: Concert de Maria Lluïsa.
> Podeu accedir als continguts a través de la web d'El Trill, del seu canal de YouTube i de les xarxes socials d'El Trill.
Accés gratuït
Associació El Trill
Web El Trill