Menjar i beure
,
2024
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Establiments participants
Altafulla, La Nou de Gaià, La Riera de Gaià, Salomó, Torredembarra i La Pobla de Montornès

Ruta gastronòmica de Calçots i Carxofes al Baix Gaià

Ruta gastronòmica de Calçots i Carxofes al Baix Gaià, una experiència gastronòmica que comptarà amb la participació de 22 restaurants que serviran menús i racions amb el calçot i la carxofa com a protagonista, acompanyades de vins i caves Raventós Codorniu.

>> Restaurants participants:
- Altafulla: Bruixes de Burriac | Maritime Beach Club Altafulla | Restaurant Voramar Cal Vitali
- Creixell: Nou Mirador Creixell | Restaurant Mediterraneum Hotel La Masieta | Hotel Restaurant La Nova Tenalla | Restaurant Àngel Miquel
- La Nou de Gaià: A la Parra! Bar del Casal
- La Riera de Gaià: Restaurant Can Narcís | Restaurant l'Hor
- Salomó: Restaurant El Jardí 
- Tamarit: Restaurant Brisa
- Torredembarra: Masia Cal Vitali | Cal Silver | Restaurant El Capitán | Òxid | 4Latas Torredembarra | 4Latas Baix a Mar | 4Makis | El Racó de la Paella | Restaurant Pizzeria l'All Negre
- La Pobla de Montornès: La Cassoleta d'Arròs

>> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació AEH Baix Gaià

Més informació: 

Web AEHT

  • imatge de control 1per1