Menjar i beure
,
2023
Del 26 d'octubre al 26 de novembre
Establiments participants
Torredembarra, Creixell, Altafulla, La Riera de Gaià i Tarragona

Jornades Gastronòmiques de Cargols i Calamars al Baix Gaià

Primera edició de les Jornades Gastronòmiques de Cargols i Calamars al Baix Gaià, on un total de 22 restaurants del territori serviran plats amb els cargols i els calamars com a protagonistes, dos productes que simbolitzen la identitat del Baix Gaià; un territori ric i divers que combina  a la perfecció el mar i la muntanya.

>> Restaurants participants: Bar-restaurant Àngel Miguel | Bar-restaurant La Gresca | l'Hor Restaurant | 4 Latas baix a mar | 4 latas Torredembarra | 4 Makis Torredembarra | Òxid | Cal Silver | Restaurant El Jardí | Restaurant Brisa | Restaurant El Capitán | La Xeriueta | Hostal Coca | Hotel Restaurant La Nova Tenalla | Restaurant Club Marítim | La Estrella del Jamón | A la parra | Restaurant Itsasoa | La Toque | El Bruixot | Maritime Beach Club Altafulla | Wines & Tapas Tamarit Beach Resort.

Organitza: 

Associació AEH Baix Gaià

Més informació: 

Web AEHT

  • imatge de control 1per1